Varför blogga då?

Jag tycker väldigt mycket om att skriva… men vad ska jag skriva om. När man inte ska hänga ut familjen, inte skriva om sitt arbete och knappt har några fritidsintressen kvar då arbetet blev en så stor del av ens tid.

Funderar på att göra en stickblogg. Jag stickar ju sockor. Det blir kanske 8 inlägg per år (ungefär ett inlägg per par sockor alltså).

Eller en bokblogg. Har legat lågt med läsning av annat än studielitteratur. Känner ingen lust att blogga pedagogisk litteratur, inte nu i alla fall. Och skönlitteraturen står i hyllan. Blir tunnsått med inlägg.

En blogg om skidåkning. Snön smälter snart och jag har bara skidat ca 10 km.

Vardagsmatlagningens vedermödor? Skulle vara det då… en matlagningsblogg med pasta med köttfärssås och fiskpinnar… Känns kreativt.

Nä… nu vet jag inte. Ska jag fortsätta blogga och vad i hela friden ska jag skriva om? Vem bryr sig?

Annonser

2 reaktioner till “Varför blogga då?

  1. Hoppas du vill fortsätta blogga! Du skriver ju så bra! Fortsätt som nu och lägg gärna till några av dina dikter. Vardagsliv är det jag vill läsa helst om i bloggar. Hur andra familjer gör i olika situationer.

    Gilla

    1. Tack! Då finns det hopp för vår ”spagetti med köttfärssås”-blogg i alla fall, och så några av dina läckra matförslag som omväxling. Och så får vi hoppas på att den poetiska ådran får lite flöde… och inte bara snoret (som rinner nu!).

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s