Pärlpizza

Känsliga vänner varnas!

Det som man kan se på bilden är inte precis vad som helst. Det är nämligen en stor del av innehållet i en dammsugarpåse. Jag brukar inte obducera dammsugarpåsarna, men nu råkade jag att suga upp en sällsynt speciell legobit så då lovade jag att jag ska försöka hitta den i samband med ett påsbyte. Så jag gjorde slag i saken och hällde ut hela härligheten i en balja.

På bilden har jag har redan plockat bort luddet, allt damm som vi haft på golvet… och tejpbitar, näsdukar, kuddvadd, pappersbitar, bomullspinnar. Ja, jag har redan städat rätt noga bland skräpet. Och då kan jag ändå lova att jag matar min dammsugare med nästan vad som helst som ligger på vårt golv (och det är inte lite det!). Hårspännet är borta, det minimala gosedjuret som E slarvat bort, klädpinnen och två (!) legobitar. Kvar är…

mängder med små pappersbitar, lassvis med sand, sugrörsbitar och en ofantlig mängd av färgglada pärlor. Pärlor för halsband, pärlor för plattor, pärlor för Bindeez. Pärlor. Visst är de vackra!?

Det är inget fel på frökens finmotorik, hon behärskar pärlplockandet väldigt bra. Det är bara när de kommer ner på golvet som de upphör att intressera. Och den gamla trotjänaren brukar tacksamt ta emot!

PS. Idag har jag tagit min nya dammsugare i bruk. Det är sällan vi dammsugit med två dammsugare samtidigt vid en städning. Sällsynt effektivt, när man väl plockat undan allt som låg i vägen för skräpet…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s