Hjälp!

Vad ger man åt en man som fyller 40? Jag har lite problem, och dessutom är jag som vanligt ute i sista minuten. Han önskar sig en ny grill (kanske inte i födelsedagspresent, men han önskar sig en sådan ändå). Det kunde jag ge. Systerdottern J föreslog armbandsur, gärna vintage… men jag vet inte riktigt. Vet faktiskt ingenting. Själv hade jag knappt tänkt längre än till en Aalto-vas, då vårt hushåll saknar en sådan. Några förslag? Någon…?

Annonser

2 reaktioner till “Hjälp!

  1. En grill är ju bra, samtidigt som det ju är nåt till hela familjen och inte bara ”hans” present. Men jag vet ju inte om han tänker så 😉 Om han inte har nån ”finare” klocka tycker jag det är en bra idé. Vi köpte en till K inför bröllopet eftersom karlar sällan har andra smycken än en klocka. Han använder den nästan dagligen och är jätteglad åt den.

    Min K fyller ju 40 i december och jag vet redan vad jag skall ge till honom, men säkrast att inte skriva det här offentligt, det är dessutom inget du kan ordna åt din A med så här kort varsle antar jag. Och jag vet inte om det intresserar på samma sätt. Men hör av dig om du vill veta. 🙂

    Gilla

    1. Ja det är ju precis så. Men jag tror också att jag har löst problemet… men det kan jag ju inte heller skriva här!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s