Livet är skönt

Snart tror jag att vi har kommit ikapp… Det kändes lite hopplöst ett tag, med alla slängar av olika sjukdomar, det dåliga vädret och allt det som lång över oss. Ogjorda saker då förstås. Det är klart – vi är inte i kapp än, men båten är i varje fall i vattnet, familjemedlemmarna har åkt ut till holmen, det är olidligt varmt i lägenheten och jag har 1½ vecka kvar till semestern.

Och jag behöver semester. Jag är så otroligt trött varje morgon. Jag vill sova mer!! Min kropp vill vila. Samtidigt har jag stor inspiration på jobbet. Flow liksom. Det är skönt att kunna tänka en tanke klart, om man vill… Jag är inte riktigt lagd åt det hållet heller, för idéerna ploppar ofta upp när jag minst vill det.

Men nu planeras ändå ljuvliga semesterdagar med goda vänner. Det gäller att passa på när man är ledig. När ska man annars hinna träffas. Livet är skönt!

En fråga som jag ofta får på sommaren, är vad man gör på en skola när det är sommarlov. Ja det kan man ju fråga sig. Jag har laddat upp med några ”avsnoppande svar på korkade frågor” här nedan:

  • Vässar pennor
  • Räknar gem
  • Finfördelar suddgummin
  • Kastar flygplan
  • Böjer gem till roliga figurer

Vad skulle du göra?

 

Annonser

2 reaktioner till “Livet är skönt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s