Regn

Varken tiden eller inspirationen har riktigt räckt till för att skriva. När höstterminen kör igång är tempot högt och uppdragen många. Man måste prioritera.

Men nu börjar vi vara inkörda igen, hoppas jag. Det borde rulla på och kanske hinner jag fundera ut något att blogga om.

Så jag tänkte börja med att berätta om vädret. Och en byggplats.  Min arbetsplats kommer vid julen att flytta in i nya utrymmen och det är spännande att följa med hur renoveringsarbetet framskrider. Igår blev jag tillfrågad om jag ville följa med för att titta. Jag hade inte varit där sedan i maj. Tillsammans med min chef går jag den relativt korta promenaden till byggplatsen och jag noterar rätt tidigt att det finns några stora moln på himlen. Moln med regn i. Och helt riktigt. När vi är nästan framme börjar det regna. Stora droppar.

Där havererade frisyren som jag med stor möda fönat och fixat på morgonen. Och inte nog med det – den hade kunnat räddas om det inte varit för hjälmtvånget. Hur läckert platt blir inte ens hår när man trycker på en hjälm? Ni får föreställa er…

Nåja, det var ingen skönhetstävling. Jag och mina kompisar brukade trösta oss med den meningen när vi var yngre. Det är ingen skönhetstävling. Man kan ju försöka inbilla sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s