Mycket nu

Det är jättemycket nu. Ni som känner mig väl vet att det är så ofta. Samtidigt som det är mycket på gång. Det händer en hel del runt omkring mig, så är det också en hel del saker som får sättas åt sidan. Som bloggen.

De senaste nätterna har jag haft svårt att sova. Det är mycket på jobbet och jag hinner inte med hur mycket jag än försöker. Det stressar mig. Och speciellt på nätterna när jag kan komma på allt möjligt som jag borde göra. Usch det är tungt.

Nu har jag fått rådet att dra i handbromsen. Tror jag ska försöka göra det. Inte så att jag sladdar, men så att jag i alla fall sänker tempot lite.

Annonser

5 reaktioner till “Mycket nu

 1. Då nattsömnen börjar vara hotad är det nog läge att ta sig en funderare!
  Och så var det ju det där oumbärlighetstestet som du kan göra: Ta ett glas fyllt med vatten, stick ner ett finger, ta bort fingret, blir det kvar ett tomrum efter fingret är du oumbärlig! 🙂

  Gilla

  1. JO, det är nog dags att tänka till riktigt ordentligt. Själv måste man ju göra besluten och förändringarna. Jag har framfört mina förslag till arbetsgivaren, men man kan ju aldrig göra på något annat sätt än precis som man alltid gjort. Då är ju situationen rätt oförändrad också.

   Det var en bra tankeställare den där med fingret i vattenglaset…! Ska prova, jag lovar. 😀

   Ni är kloka. Fortsätt att påminna mig om att bromsa. Det finns bara en av mig och det är jag…

   Gilla

   1. Även om jag släpper ur mig ”kloka kommentarer” här betyder det ju inte att jag helt har lyckats ändra mina egna tankemönster och beteenden…
    Inte heller sover jag alltid gott om nätterna!
    Kram!

    Gilla

   2. Nä jag misstänkte det… Men ibland är det skönt att få vara klok åt någon annan. Bara att någon har formulerat en klokhet kan ju ge en en liten knuff i rätt riktning.

    Gilla

 2. Håller med! Om jobbet redan tar mycket av din vakna tid och energi, låt det inte ta din nattsömn också… Bra om du hittat bromsen, kom ihåg att dra i den också. Och våga vara bestämd och säga ifrån när det blir för mycket. Det finns bara en av dej och det är du! ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s