Bluff?

Nu som då när man läser någon frågespalt i veckotidningar så dyker det upp insändare från personer som är ”rädda för att bli genomskådade” – de som är rädda för att någon ska komma på att de är en bluff.

Nu ska jag avslöja: Jag är en bluff. Åtminstone på ett område.

Jag har suttit hela dhttp://www.vintagetshirtstore.com/I+Smile+Because+I+Don%27t+Know+T+Shirts.phpagen på en kurs om något som jag inte har någon som helst erfarenhet av sedan tidigare. Jag har INGEN aning alls… Jag har lyssnat, för där har pratats massor. På finska. Vid närmare eftertanke har jag bara små fragmentariska kunskapsbitar med mig från det här utbildningstillfället. Men jag var där… Av en anledning förstås.

Det ingår i mitt arbete att ha hand om sådana saker som behandlades idag. Jag har ingen aning om hur sådant går till. Jag kan massor av saker, jag är proffs på mängder av saker – men det här är något som jag inte kan något om. Över huvud taget. Jag har inte ens utbildning på området (ja men till och med det skulle ju ha hjälpt lite…). Vet inte ens om jag är intresserad. Kanske skulle jag kunna överväga att lära mig om det medförde något positivt som högre lön, men i praktiken skulle lönen vara den samma och endast arbetsbördan öka. Så det är inte heller riktigt värt det.

Men inom en viktig del av mitt jobb är jag en bluff. Oavsett språk faktiskt.

Jag är bäst på en massa saker, men ibland måste man få vara en bluff (fast jag misstänker skarpt att en del av mina kollegor inom området har märkt det redan)…

Den lysande bilden kan man också få som t-shirt härifrån, jag överväger att skaffa mig ett dussin!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s