Sparken som försvann

Det var lite lustigt i morse. När jag kommit till jobbet ringde jag till min son för att kolla en sak med honom. Der sista jag sa till honom att han kan ringa mig om det är något. Och han ringde. Det var bara det att min telefon var ljudlös. Jag prövar att rings upp, men inget svar. Telefonen var väl i skolväskan.

Hans ärende visade sig senare vara att hans spark, vinterns bästa fortskaffningsmedel var borta!
Och det blev att gå i stället, och till råga på allt skulle ju både skrinnskor och hjälm släpas med.

En av grannarna hade t.o.m erbjudit skjuts, men han hade tackat nej då han inte kände igen mamman. Barnen bakom de tonade rutorna hade han säkert identifierat! Så han gick och kom en kvart för sent, stackaren. Och vad hade jag kunnat göra? Kanske ringa en granne? 🙂

På eftermiddagen funderade vi mycket på sparken och om den hade blivit stulen. Lillasyster blev alldeles olycklig när hon började tänka på alla tjuvar som smyger runt här! Tills hon, efter en god stund kommer på att det är HON som tagit sparken med till sin kompis och glömt den vid en snöhög när de lekt fladdermöss(!?). Förstås blev hon olycklig igen och rädd för att någon skulle vara arg på henne. Men slutet gott, allting gott. Sparken är hemma och ”tjuven” var en glömsk lillasyster.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s