5 budordet för 2018

IMG_0005

Det kan ju hända att det bara var jag, men jag har en känsla av att jag inte var ensam … som i julstädningen tyckte att det var jobbigt att städa när det var så mycket saker överallt!

Hemma hos oss finns det grejer! Vi har samlat på oss mängder med saker under åren. Lätt att samla på sig, svårt att göra sig av med.

En av mina vänner håller som bäst på och ”minimaliserar” (det heter väl inte så på korrekt svenska?) sitt hem och sitt liv. Bort med allt onödigt. Allt som tar energi. Där är jag inte riktigt än, men jag har också börjat rensa lite i hemmet.  I somras köpte jag Eva Maria Karlanders Rensa ut & Lev lättare från 2014, för man måste ju börja någonstans. Och enligt boken så startade vi i hallen. Jo, ut kom uttjänta skor, söndriga byxor, jackor… Plötsligt blev det lite lättare. Jag lär fortsätta!

Jag ska inte heller falla för så många frestelser. Hittills har jag fallit för klädfrestelser, tidningsfrestelser, prylfrestelser, matfrestelser… Nu får jag försöka skärpa till mig. Inget onödigt! Jag kan spara pengarna till något annat 😀 Något som jag behöver!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s