10 budordet för 2018

Nu känns det som om jag börjar vara i mål – jag har presenterat mina osorterade tankar för 2018 och jag hoppas att du ska följa med mig på resan genom året.

Som att jag idag inte HANN stretcha efter promenaden på 8,5 km. Det blev bråttom att hinna till jobbet. Jag lovar (jepp!) att jag ska stretcha ikväll i stället.

Men nu till mitt tionde löfte för året! Jag ska försöka säga vad jag tänker – när det går – för jag avskyr känslan när man borde ha sagt något men låtit bli. Och efteråt så irriterar det att man inte sade något.

IMG_0128

Man kan ju inte rå för att man är trögtänkt ibland. Ofta kommer de bästa idéerna och tankarna först efteråt. I många fall kan man faktiskt återuppta diskussionen.

Jag ska säga vad jag tänker! Varken min man, min chef eller min bästa kompis är riktigt bra tankeläsare. Så nu mer klartext!

Jag ska säga vad och hur jag tänker. För fortfarande har jag rätt till min åsikt. Och ibland måste man också markera mot någon annan vad som är ok.

Jag ska säga vad jag har på hjärtat. Jag ska försöka göra det utan att såra någon.

Jag sammanfattar min tio tankar/löften/budord med att jag ska var jag – ärlig och rak. Mot mig själv och mot min omgivning. Jag är jag och jag är bra som jag är!

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s